Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Det har blivit allt mer populärt med professionell barnpassning bland barnfamiljer i Sverige. Är det första gången man ska ta hjälp så kan det kännas klurigt att veta vart man ska börja leta. Nu så finns det en nylanserad hemsida som har samlat allt man kan behöva veta om om en professionell barnvakt.  Där hittar man även rekommendationer på två ledande företag i branschen som har hjälpt tusentals familjer att komma igång med en personlig barnvakt. 

Flexibla tider och upplägg med professionell barnvakt

Det går att få hjälp av en nanny i princip när som helst under ett dygn. De två rekommenderade organisationerna har många anställda som alla kan hjälpa till vid olika tider. Det finns de som kan jobba dagtid, kvällstid, nätter och även helger. Man ser till att hitta en barnvakt som kan passa barnen när man behöver det.

Det går att välja vissa upplägg. T.ex. så kan man då hjälp av en nanny på heltid eller deltid. Är det just hjälp med hämtning och lämning från och till skolan eller dagis så finns det ett upplägg för detta också.

Få hjälp av en barnvakt som bor nära dig

När man ska få hjälp av en professionell barnvakt så ser de rekommenderade organisationerna till att välja ut en som bor så nära en som möjligt. Detta för att det ska bli enkelt för både barnflickan och din familj när man väl behöver hjälp.

Då företagen har barnvakter i de flesta städer så går det att få hjälp av en barnflicka i princip över hela Sverige. Man kan alltid kontakta företagen för att fråga om det finns en i närheten där du bor, eller så kan man söka på hemsidan, exempelvis barnvakt Stockholm. 

Hög kvalitet för ett bättre pris med RUT-avdraget

RUT-avdraget är ett skatteavdrag som infördes 2007. Det ger dig som förälder möjligheten att kunna få ett avdrag på priset för en professionell nanny. Som mest kan man få upp till 50 000 kr per år och per förälder. I årsskiftet 2020/2021 så kommer RUT-avdraget att höjas upp till 75 000 kr.

Du behöver inte göra någonting för att RUT-avdraget ska gälla, utand det löser dem alltid på huvudkontoret åt en. I alla priser så är RUT redan inräknat. Är man du intresserad av att få ett prisförslag så kan man alltid höra av sig direkt till organisatörerna. Det kostar inget och du får också ett förslag på ett upplägg som kan passa din familj och er situation.

En noga kontrollerad och utbildad barnvakt

Barnpassning ska alltid kännas tryggt och säkert, därmed så ser organisationerna till att noggrant välja ut personer för uppdraget att bli och hjälpa till som barnvakt. Var och en har fått genomgå en gedigen rekryteringsprocess som innefattar intervjuer, en omfattande bakgrundskontroll för att se till att man har ett fläckfritt förflutet och sist fått gå både utbildningar och ta certifieringar.

Det är tusentals personer som söker in varje år. Men det är inte alla som får tjänsten. Ett urval av personer görs redan här i ansökningarna. Alla blir inte kallade till en första digital intervju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here