Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Huset eller lägenheten blir ett hem då du dekorerar väggarna. Vill du få till en ombonad känsla men ändå följa trender och ha en modern atmosfär hemma? Tipsen nedan kan hjälpa dig att hitta rätt dekorationer till dina väggar!

Posters – ett billigare alternativ

Om du har en lite mindre budget och inte har råd att köpa in riktiga tavlor att dekorera väggarna med kan du alltid köpa posters och rama in. Just nu är det väldigt trendigt med svartvita posters i större format. Helst ska du ha enorma ramar som står på golvet och når nästan hela vägen upp till taket.

Tips på olika motiv:

  • Platser du varit eller vill besöka
  • Vackra , majestätiska djur
  • Simpel men elegant fotokonst
  • Reproduktioner av kända konstverk

Skapa en effektfull tavelvägg

Något annat som är supertrendigt just nu är tavelväggar av alla de slag. Börja med att välja ut ett tema för din tavelvägg. Införskaffa gärna ramar av samma sort för helhetsintryckets skull. Lägg sedan ut inramade posters på golvet för att kunna anordna dem snyggt utan att göra en massa onödiga hål i väggen.

När du väl är nöjd med din anordning är det viktigt att mäta upp avstånden på väggen. Även om en tavla hänger så lite som några millimeter fel kommer det att synas och säkerligen att irritera dig varje dag!

Stora posters funkar perfekt på en tavelvägg

Stora posters ger en större effekt i en tavelvägg då många små lätt ser plottrigt ut. Var inte rädd för att hänga dem lite osymmetriskt med flit. Detta kallas vanligtvis för “organiserat kaos” och passar de som är lite konstnärligt lagda.

Slutligen – testa dig fram!

Slutligen är det viktigt att testa sig fram. Tipsen ovan kan fungera som inspiration – men i slutändan handlar det om dina preferenser.

Stora posters är en underskattad del i heminredningen, Något som inte många vågar att prova sig på. Var den som testar något nytt – i värsta fall är det bara ta ner dem och sätta upp traditionella tavlor igen!

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here