Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Det är säkert många av er som minns barndomen då man rockade rockringar på skolgården så väl som hemma. De rockringar man använde då, de var enkla och ofta i plast. De var för lek helt enkelt. Idag finns det dock rockringar som har tagits fram just för att kunna träna med dem. En rockring med vikter är bra att köpa, om du vill testa på en ny, kul träningsform. Det går nämligen att göra en hel del med en rockring. Det finns danser som har utvecklats som ett exempel så väl som det går att göra en mängd övningar med den. Du kan få en mycket effektiv träning genom att använda dig av en bra rockring.

Kul träning som ger resultat

Att använda en rockring är inte så svårt, det gäller bara att hitta tekniken igen. Du har säkert använt en rockring i yngre år. Lek fram din träning till att börja med och lär dig hur du på olika sätt kan röra dig med den. Det gäller att få in så att du rör dina höfter och mage så att ringen spinner runt dig så att säga. När du väl har hittat tekniken med att få ringen att snurra så som du vill, så kan du börja göra olika övningar. Efter ett tag så kommer du märka av flera effekter av denna träning. Bland annat kommer du att bränna en hel del kalorier. Det kan i sin tur leda till att du går ner i vikt. Sedan är det bra att träna med en rockring för att få en förbättrad koordination. Har du besvär med smärta i ländryggen så kan träning med en rockring lindra det. Det eftersom din bålmuskulatur och ryggmuskulatur stärks och kan bära upp ryggen på ett bra sätt. En annan bra effekt du kommer märka av är att du får smalare midja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here