Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Det är inte alltid så lätt att hålla sig fokuserad när man arbetar. Kollegor som pratar, väsnas och tangenter som knaprar. På arbetet vill man samtidigt vara väldigt effektivt och göra det jobbet man planerar att göra. Dessutom gör man ett bättre jobb om man lyckas hålla sig fokuserad. Telefonbås kan vara den perfekta lösningen för att lyckas fokusera trots att kollegorna är i samma rum. Det är precis som det låter, ett mindre bås där man kan sitta ostört och arbeta. Har du en dag där oväsen stör dig extra mycket, eller har du ett möte som kräver tystnad från kollegorna? In och sätt dig i telefon båset så uppnår du allt det du behöver. Givetvis är det med stor tanke på behagligt för dig som använder det. Du behöver heller inte välja mellan kvalite och design, för från rätt företag så får du båda. Det är en väl värd sak att spendera pengar på, i slut ändan gör det att man blir mer effektiv med arbetet och tjänar på det.

Säkert utrymme

När det kommer till tryggheten för personalen finns det inget att slösa på. Man väljer något som är tryggt att använda på olika plan. Som att syret håller sig i rörelse där inne men även när man tänker ren brandfara. Bränder är något som skrämmer de flesta väldigt mycket. Det är något man kan känna sig väldigt hjälplös mot. Varenda år slukar bränder byggnader, natur och allt som kommer i dess väg. Skaffar du ett telefonbås så kan du vara trygg med att det är brandsäkert så ni kan arbeta i lugn och ro där inne. Det är både säkert och skönt att använda telefonbås. Du kan dessutom välja bland flera olika stilar och vara med på designen själv om du önskar. Givetvis är de långt framme och använder sig av 100% återvunnet material, rena rama vinsten för alla inblandade. Du behöver inte kompromissa på något för att få det exakt så som du vill. Låt varenda arbetsdag bli steget enklare och mer avslappnad, slipp stök och prat omkring dig och njut av tystnaden du får.

Tanke på allt

Att lyckas skapa en produkt och samtidigt ha allt i åtanke, det är helt otroligt. Som med dessa telefonbås, de har verkligen tänkt med allt. Trots deras höga kvalite, kommer de med en snygg design. De är alla kontors dröm, för dem som vill arbeta lite ostört. En annan fördel är att den som sitter där inne väsnas inte ut heller, så det blir en win – win för alla. Tack vare dess tysta teknik kan du sitta där och arbeta utan att störa dig av ljudet den avlämnar. Luften bytas så mycket som upp till 30 gånger per timme, detta kan den även göra på natten om man stannar längre någon dag. Alla vet att bra luft ger en stark och fokuserad hjärna. Alla har inte möjlighet att göra egna rum och isolera dem åt sin personal, då är ett telefonbås helt perfekt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here