Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Om du inte har möjlighet att köpa både en torktumlare och ett torkskåp så får du välja mellan dem. Men vad är bästa alternativet? Mycket handlar om dina behov, hur ofta du tvättar, hur många ni är i familjen och hur mycket plats ni har. Är det så att du har ett eller flera små barn, som ofta är ute och lerar ner sina overaller eller ytterkläder, så kan torkskåp vara ett bra alternativ. Det eftersom det fungerar att hänga i dem i det, utan att tvätta dem före. Om du ofta tvättar och snabbt behöver ha kläderna torra, ja då an det vara bra med en torktumlare eftersom den går snabbare.

Vilket alternativ passar dig?

En stor fördel som torktumlaren har är att det går snabbt och smidigt att få torra kläder. Det är bara att ta högen från tvättmaskinen och slänga in i torktumlaren, så är de torra på ett par timmar. Du slipper stå och hänga upp plaggen var för sig som i ett torkskåp. Det som kan sägas vara till nackdel med torktumlaren det är att inte alla plagg går att köra i den. Ömtåliga material klarar inte av det. Sedan så slits kläderna snabbare om de tumlas ofta. Men, de tar bort ludd och hår! Det gör inte torkskåpet. Den största fördelen ett torkskåp har är att det går som sagt hänga in ytterkläderna i den. Perfekt om du och dina barn ofta är utomhus och vill torka kläderna efteråt.

Köpa rätt

Om du vill se ett utbud av både torktumlare och torkskåp, klicka här. Du som prioriterar snabbhet, låg energiförbrukning och ett mjukt resultat, du ska satsa på att köpa en torktumlare. Om det istället är så att du prioriterar ökad hållbarhet på kläderna, kunna toka smutsiga plagg samt behöver en avlastningsplats för självtorkning, du ska då satsa på att köpa ett torkskåp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here