Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Att vara målmedveten och engagerad gör att man många gånger lyckas bättre på ett prov eller en uppgift än man trodde. Däremot kan man ibland behöva hjälp för att 

få en boost i sitt självförtroende gällande ett visst ämne. Att få tips och trix på metoder hjälper en att kunna utvecklas och höja sina betyg. Företaget SmartStudies arbetar aktivt med detta genom att erbjuda läxhjälp

Hjälper elever att nå sina mål med läxhjälp

Oavsett om man vill satsa på att få godkänt på en kommande tenta eller höja sitt betyg i flera olika ämnen så finns det läxhjälp att utnyttja. SmartStudies har funnits till i ca 10 år och hjälper tusentals elever varje år över hela Sverige med att nå sina betygsmål och ta tag i sina utmaningar.

Tanken med läxhjälp är att inte bara finnas till för stunden, utan det är något som är användbart under hela ens skolgång. De metoder och tekniker som man lär sig är användbara hela livet ut. Man har dessutom alltid en säker och kunnig studiecoach som man kan vända sig till. 

Läxhjälp på olika studienivåer och ämnen 

Läxhjälp finns att få på flera olika studienivåer. Är det på högskolenivå man söker stöd i, då kan man kolla in studiehjälp högskola på SmartStudies hemsida. Är det på gymnasienivå, ja då kikar du på studiehjälp gymnasiet. Det finns även lärare som kan hjälpa till på grundskolenivå. 


Studiehjälp går att få i många olika ämnen. Hos SmartStudies så är det ca 9 av 10 elever som vill ha hjälp med just matematik. Utöver det är det också stor efterfrågan på bland annat att få handledning kring sin studieteknik — men det finns stöd att få i flertal ämnen. Gå gärna in på studiehjälp hos SmartStudies för att kika över vilka ämnen som finns. 

På plats eller online: båda funkar utmärkt för studiehjälp  

Bor man i södra, norra, västra eller östra delen av Sverige och behöver läxhjälp? Det är inga problem. Det finns alltid en redo att vara till hands för dig. För de som uppskattar att träffas i verkligheten finns det möjlighet att få en studiecoach som kommer hem till en. Det andra populära alternativet är att man ses vid ett bibliotek, då kommer man undan både skolan och hemmet. Vart man vill ses bestäms mellan eleven och läraren. 

 

I och med dagens teknologiska möjligheter erbjuds det läxhjälp online. Detta alternativ har funnits med långt innan corona pandemin, men är kanske ett alternativ som har blivit ännu mer aktuellt att kika på. Det är smidigt, man slipper att åka iväg och det är välutvecklat. Visste du att man bland annat använder sig av en virtuell smartboard där båda kan skriva samtidigt? 

Viktiga grundpelare: kunniga privatlärare och personlig matchning

För att få bra läxhjälp är det för det första viktigt att läraren har en hög kunskapsnivå inom det ämnet eller ämnen som man vill utvecklas inom. Bland de som är lärare på SmartStudies så är det många som studerar på heltid på universitetsnivå. 

 

För det andra så sker det en personlig matchning. Baserat på den informationen man ger om sig själv under rådgivningen, så påbörjas ett arbete med att hitta en lärare som passar just för den personen. När man ska arbeta tillsammans är det viktigt att personkemin stämmer bra. För att säkerställa detta så träffas man på en prova-på-lektion. När allt känns bra är det bara att köra igång! 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here