Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Matplatsen är bland de viktigaste platserna i vårt hem. Runt matbordet samlas familj och vänner för att njuta av varandras sällskap samt äta och dricka gott.

Vad består matplatsen av? Enkelt, ett fint matbord och passande köksstolar, så klart. Hur väljer du en bra köksstol? Vad är en bra köksstol egentligen? En bra köksstol är den som ger dig sittkomfort som varar i många timmar. Hur väljer du den? Jo, du kan enkelt följa de nyaste tendenserna. Vilka de är kan du läsa under nästa rubrik.

Tendenser och trender

Finns det trender när det kommer till köksstolar? Självklart. Här kommer två av dem.

Trend 1: runt bord kombinerat med mörkt träd och uddare köksstolar. Här i Sverige brukar vi satsa på ljusa möbler men tänk att bryta upp från traditionen och köpa ett mörkt matbord och stolar. Du för in lite mer elegans och drama tack vare färgen och den klassiska stilen.

Trend 2: Ljust träbord med färgglada stolar – den här trenden passar dig som vågar lite mer. Vad sägs om att ha färgade stolar. De behöver inte ens vara lika varandra utan du kan köpa olika färger för att få den där extra coola känslan vid måltiderna. Komplettera med ett matbord i ljust trä för att göra ett iögonfallande intryck.

Budgeten är viktig

Möbler kostar olika mycket. Den tumregeln kan appliceras även för köksstolarna. Innan du väljer dina köksstolar ska du först och främst bestämma hur mycket du kan spendera på dem. Titta på sparkontot. Hur mycket har du där? Räcker dina sparade pengar till det du planerar att köpa eller behöver du köpa på kredit?

Gör en preliminär beräkning vad du har råd med och titta enbart köksstolar som överensstämmer med dina finansiella möjligheter. Om det är ett visst varumärke du helst vill ha men inte har råd för tillfället, kan du alltid invänta en reakampanj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here