Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Idag finns det många olika kreditkort och aktörer bakom dem. Du som har behov att ett bra kreditkort kan fundera på om Komplett kreditkort kan vara det som passar dig. Bakom detta kreditkort står Komplett Bank. De startade sin verksamhet 2014. De hade då visionen att bli den största leverantören av flexibel konsumentkredit. De lanserade då först i Norge, sedan Finland och senare i Sverige. Utöver kreditkort har de även blancolån och sparkonto.

Bra bonussystem

Det många eftersöker då de letar efter ett bra kreditkort, det är ett bra bonussystem. Om du väljer att skaffa dig ett Komplett kreditkort så har den ett av de mest förmånliga bonussystemen på marknaden idag. I stort sett vad du än använder kortet till så får du bonuspoäng. Det i olika steg eller nivåer. Ett bonuspoäng hos dem motsvarar 1 krona. Du kan sedan använda din intjänade bonuspoäng/pengar som betalmedel hos Komplett Bank.

Sedan har detta kreditkort även en mängd andra bra förmåner. Bland annat är det ett kreditkort utan årsavgift. De tar inga uttagsavgifter, oavsett var i världen du är samt att de har lågt valutapåslag. Detta kort är därmed ett av de bästa som finns att välja just nu!

Varför välja kreditkort med bonussystem?

Att välja ett kreditkort med bonus är inte fel. Det eftersom du då kan tjäna in på att använda dig av det. Idag är det inte ovanligt att kreditkortsföretag samarbetar med andra företag, som flygbolag, bensinmackar, livsmedelsbutiker med mera. Det innebär att du då kan få poäng när du handlar hos dem som de har samarbete med. Sedan finns det även kreditkort som har egna så kallade poängshoppar. Där är det ofta möjligt att byta poängen mot andra saker.

Ett bonuskort kännetecknas av att det är kopplat till ett bonusprogram eller ett lojalitetsprogram. Dock är det bra att jämföra olika korts bonusprogram mot varandra samt även ta hänsyn till andra saker, som om kortet har årsavgift eller hög ränta eller annat.

Det är även bra att se till att bonusen i sig är något du vill ha. Så att det inte bara går att byta mot saker du inte har intresse av, det är ingen ide att skaffa ett shoppingkort om du är en friluftsmänniska som egentligen borde ha ett kreditkort som ger dig bonus på resor alltså ett resekort när du ger dig ut i världen på camping eller backpacker resa. Fördelen med Komplett kreditkort är just att poängen omvandlas till SEK.

Fem tips för att snabbt samla in bonus

Ju mer du handlar med ditt kort, ju mer bonus får du. Nu ska du kanske inte spendera hej vilt för att tjäna don bonus, men det finns en del saker du kan göra för att snabbt få poäng. Du kan till exempelvis betala vanliga räkningar med ditt bonuskort, om kortet ger poäng för det. Ser du till att betala tillbaka direkt med så kan du även slippa räntan.

Ett annat tips är att göra utlägg för familjen och vänner. Du betalar för dem med ditt kreditkort, får din bonus samt tillbaka pengarna från dem till ditt vanliga konto.

Du bör även se till att handla där du vet att du får poäng. Dumt köpa på ställen som inte ger dig det!

Om du ska göra ett större köp av något slag, så använd ditt kreditkort! Det gör att du kan få riktigt många poäng på en och samma gång. Se bara till att handla som sagt på ställen som ger dig poäng för det du köper.

För att så snabbt som möjligt samla in så mycket poäng som möjligt bör du se till att du väljer ett kreditkort med bonus som passar dig utifrån hur dina köpvanor ser ut. Genom att välja ett kreditkort som ger bonus på köp som du ändå brukar göra kommer göra det mycket lättare för dig att samla bonus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here