Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

Är det så att du jobbar som frisör samt har en salong på Östermalm? Är det kanske så att du vill nå ut till fler kunder och synas på ett bra sätt? Då kan det vara smart att satsa på en bra app för frisörer Östermalm. Denna app heter Hairdressr. Den är smart på det sättet att den kan lista alla frisörer i Stockholm. Det efter område och betyg. I appen kan personer som söker efter frisörer sedan hitta dig. Det finns många fördelar med att använda dig av denna appen. Du kan få nya kunder, återkommande kunder samt få bra betyg. Ju fler och bättre betyg du och din salong får, desto bättre listad kommer du att bli.

Nå ut till fler kunder

Har du en hårsalong på Östermalm, eller i Stockholm, så är det rätt smart att använda dig av det som Hairdressr erbjuder. Appen i sig är gratis, både för frisörer och de som letar efter frisörer. Via appen kan du öka upp dina bokningar samt även bygga upp ditt varumärke på bästa sätt.

Om det är så att du vill satsa på denna app, så är det bara att ladda ner den. Den finns tillgänglig för både iOS och Android och du hittar den där appar finns i telefonen. När du väl laddat ner appen, så är det bara att skapa en profil.

Få fler bokningar

När du skapar din profil, så är det bra att lägga upp en profilbild som symboliserar dig och din salong. Sedan är det bara för dig att fylla i all relevant info och dig och din verksamhet. Det kan vara en god idé att även lägga in bilder på jobb du gjort innan, som olika klippningar, färgning, håruppsättningar med mera.

Att skapa en profil i denna appen går fort och lätt och allt är gratis. När den sedan är klar, så kommer alla som söker på frisörer Östermalm att få upp dig bland resultaten. Om dina kunder sedan ger dig bra betyg i appen, så kommer du högre upp på listan.

Kunder kan även boka besök hos dig, via appen. Det genom att gå via din profil och klicka på boka. Dessa bokningar kommer då att läggas in i det bokningssystem du redan använder dig av idag.

Be gärna dina kunder att betygsätta dig och din salong och att skriva en recension. Särskilt om de är supernöjda med det jobb du gjort. Det gör att du får bättre och bättre betyg som kan leda till att du får ännu fler bokningar.

För dig som vill hitta en bra frisör på Östermalm

Är du istället en privatperson, som vill hitta en bra frisör på Östermalm, så är det lätt. Du kan ladda ner appen och sedan söka på det område du vill hitta frisörer i. Det kan alltså vara Östermalm, Norrmalm, Södermalm och så vidare du kan söka på. Du får då upp en lista på de frisörer du kan välja mellan. Sedan är det bara att boka och gå och få den där klippningen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here