Detta inlägg är ett betald inlägg och görs i samarbete med de börsnoterade företagen och / eller deras produkter. Alla hyperlänkar betalas därför hyperlänkar.

En riktigt skoj leksak, det är Playmobil. Dessa små leksaker i plast har fascinerat barn sedan mitten av 70-talet då de först kom. Om du har tur kan du hitta Playmobil rea och köpa många av dessa till ditt barn i present. På www.billiglek.se kan du hitta flera olika leksaker, bland annat just Playmobil.

Playmobil består bland annat av en massa olika lekfigurer. De är 7,5 cm höga samt att de har rörliga kroppsdelar. Händerna har gripfunktion, så att det går sätta fast tillbehör. Sedan har de även rörliga huvuden.

Idag finns det över 30 olika teman med Playmobil så satsa på att hitta Playmobil rea så att du kan köpa så många som möjligt!

Inom Playmobil finns det allra mesta du kan tänka dig. Det är riddare, indianer, cowboys, hästar, hundar, piratskepp, sjukhus samt en massa mer. Med Playmobil kan ditt barn ha många timmars skoj samt att det utvecklar både fantasin och kreativiteten. Med Playmobil kan barnen idag bygga upp hela världar och leka på exakt det sätt de vill.

Playmobil blev till

Playmobil lanserades 1974, men redan 1971 så bestämde Horst Brandstätter att deras chefsutvecklare Hans Beck skulle komma på ett nytt leksakskoncept. Året efter, 1972, så registreras patentet för en 7,5 cm hög leksaksfigur. Ytterligare två år senare, så tar sig dessa lekfigurer in i lekrum världen över!

Genom åren har nya figurer kommit till. Bland de första figurerna, så var det bara manliga figurer, men under 1976 kommer de första kvinnliga. Under 1980-talet kommer även barnfigurer, som är 5 cm höga. Lite senare kom bebisarna, på 3,5 cm.

Man utvecklar även figurernas kroppar och man lägger till fötter så att figurerna nu kan ha skor som även går byta ut. Man kommer även ut med olika kläder att byta av med.

Man har även under åren som gått kommit med Playmobil-tomte, fotbollsfigurer som kan sparka med benen, Playmobilfigurer klädda för stranden och så vidare. Man skapar även en gravid figur, samt man skapar olika figurer från tv och film.

Upptäck Playmobils värld

Att leka med Playmobil, det är något de allra flesta barn gillar. Det finns även Playmobil figurer som passar alla, eftersom de kommer med olika utseenden, yrken, former och kläder. De har alla gemensamt en höjd på 7,5 cm samt att de har en gripfunktion. Det så att man kan låta dem hålla tillbehör som svärd, vattenkanna, hårborste och massa annat. Fördelen med Playmobil är att barnen kan skapa olika världar och leka på en massa olika sätt. De kan byta figurernas kläder, skor, hår, hattar med mera. Sedan finns det bra Playmobil tillbehör för att bygga upp städer, med allt som en stad kan tänkas innehålla. Det finns Playmobil polisstation, kattpensionat, brandstation, zoo och så vidare.

Playmobil är en klassisk leksak som är perfekt att ge till ditt barn, även idag. Kolla gärna efter Playmobil rea, för att få dem till bästa pris.

Med Playmobil är allt möjligt eftersom att det finns så himla många olika teman, så låt ditt barn upptäcka dem alla!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here